ECOM s’ha incorporat al Consell Editorial de la Revista Sobre Ruedas de l’Institut Guttmann

CONCRETAMENT HI PARTICIPA LA RESPONSABLE D'ECOM EN DEFENSA DELS DRETS, INMA GÓMEZ

La revista 'Sobre Ruedas' és una publicació especialitzada en temes de Neurorehabilitació i conté informació específica i general sobre diferents aspectes (mèdics, psicològics, socials, tecnològics, culturals, etc.) que incideixen en les persones amb gran discapacitat d'origen neurològic.

El passat dilluns, 27 de febrer, es va reunir per primer cop el nou Consell, que està format per: Mercè Yuguero, cap de Treball Social de l’Institut Guttmann i que coordina la redacció; Mercè Camprubí, que va ser treballadora social a l’Institut Guttmann; Elisabet González, del departament de comunicació de l’Institut Guttmann; Ana Suñé, com a membre d’Aspaym i d’Amics de l’Institut Guttmann; Joan Vidal, metge, director docent de l’Institut Guttmann; Silvia Sanz, professora doctora de la Escuela Universitaria de Enfermería y Terapia Ocupacional de Terrassa (la EUIT); i Rosana Torres, periodista d’El País.

Les dues últimes, juntament amb Gómez, són les tres persones que s’hi han incorporat. L’objectiu és donar en la revista una visió hol·lística de la persona, intentar donar recursos útils per a la vida quotidiana i abordar temàtiques més socials.

Àngel Gil, que és assessor en l’àmbit social en el Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, i dirigeix la publicació, és també membre de la Junta Directiva d’ECOM.

PUBLICACIÓ AMB TRAJECTÒRIA

'Sobre Ruedas' s'edita des de l'any 1984 amb una periodicitat quadrimestral i té una tirada de 10.000 exemplars per número. S'edita en llengua castellana amb la intenció d'abarcar tot el territori espanyol, així com també els països llatinoamericans.

La revista està disponible en format digital totalment accessible a www.revista-sobreruedas.org. A més, es distribueix gratuïtament a:
• Els "Amics de l'Institut Guttmann".
• Els pacients i ex-pacients de l'Institut Guttmann.
• Les associacions de persones amb discapacitat.
• Les institucions d'àmbit sanitari i social.