Dret a l'habitatge: noves solucions, noves polítiques

El proper 12 de juny, la Taula del Tercer Sector social organitza aquesta jornada, amb la col·laboració de Càritas Barcelona, CCOO-Catalunya, CNJC, CONFAVC, Justícia i Pau i UGT-Catalunya.
El Pacte Nacional per l’Habitatge 2007-2016, que va ser signat el 8 d’octubre de 2007, corresponia a una situació i circumstàncies molt diferents de les que vivim actualment. Moltes de les polítiques i de les mesures que allà s’hi establien ja no resulten ni possibles ni adequades per poder garantir l’accés a un habitatge digne a la ciutadania de Catalunya i evitar les situacions d’infrahabitatge o d’exclusió residencial.
Aquesta jornada vol contribuir a la reflexió col·lectiva sobre les noves solucions i les noves polítiques que Catalunya necessita per donar resposta al crític moment que estem vivint en relació al dret a l’habitatge.

Les inscripcions estan obertes. En aquesta pàgina us indiquem l'enllaç al full d'inscripció.
La jornada tindrà lloc a l’auditori de l’ONCE de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 400), entre les 8.30 i les 19 hores, i serà inaugurada per conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.