Titelles diverses al Centre Cívic Riera Blanca de Barcelona

Aquest dimarts 1 de desembre, ECOM porta “Companys de Barri”, l’espectacle per a públic familiar, al Centre Civic Josep M. Trias i Peitx, dins del programa del Centre Cívic -popularment dit Riera Blanca- amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La sessió està programada per a les 19h i la durada aproximada es de 45-60minuts. (Cliqueu a l'enllaç que us indiquem a la dreta d'aquesta pàgina per veure'n els detalls).

“Companys del Barri” és un espectacle de titelles protagonitzat per tres noies i dos nois que viuen just aquí, al barri, i ens expliquen com es van conèixer, com es van fer amics i que van aprendre els uns dels altres. Al grup hi ha representada part de la diversitat que podem trobar a Catalunya. Els nostres amics estan disposats a parlar de les seves particularitats amb la naturalitat de qui se sap diferent a qualsevol altre, però també igual als altres. No és una paradoxa, tots som diferents, per la nostra biologia, la nostra història i els diferents entorns en que ens movem, però tots som part de la comunitat de persones, iguals en valor i dignitat, iguals en drets i en l’oportunitat d’accés a la felicitat i el benestar que la nostra comunitat sigui capaç de generar.

El projecte “Companys de Barri” d’informació i sensibilització a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, va néixer i s’està realitzant des del 2003 quan la Federació ECOM va desenvolupar-lo en el marc de l’Any Europeu de les persones amb discapacitat.