Fes-te voluntari/ària

Fent-te voluntari/ària d’ECOM tindràs l’oportunitat d’acostar-te a la realitat de les persones amb discapacitat física i aportar la teva ajuda, participar i contribuir al foment de la nostra autonomia i igualtat d’oportunitats, així com afavorir la nostra plena inclusió social. 

Si tens alguna discapacitat, fer voluntariat a ECOM et permetrà, a més de donar suport a una entitat consolidada i posar en relleu les teves capacitats, mostrar-ho a la societat en general i fer, d’aquesta manera, més visible tot el que les persones amb discapacitat tenim per a oferir. 

Però no només això, el voluntariat també t’obre possibilitats d’adquirir nous coneixements i habilitats, sortir del teu espai conegut, entrar en contacte amb noves realitats, ampliar la teva xarxa social, entre altres coses. 

Totes les persones voluntàries rebeu formació perquè pugueu conèixer les bases de la nostra entitat i adquiriu coneixements bàsics sobre la discapacitat i l’atenció a la diversitat.

Mans de diverses persones posades unes sobre les altres com expressant sumem forces

Què pots fer com a voluntari/ària a ECOM?

  • Col·laborar en la preparació i dinamització de les activitats de sensibilització vers la discapacitat que fem al llarg de l’any en el marc d’actes i celebracions públiques.
  • Voluntariat de suport a la gestió:
    • Suport administratiu i de manteniment.
    • Suport a l’àrea de comunicació: redacció de notícies, difusió d’actes, xarxes socials, correcció i traducció de textos, fotografia i vídeo, disseny gràfic, entre altres.
    • Suport en l’àrea informàtica: donar un cop de mà al manteniment dels equips.
  • Altres suports que tu ens puguis oferir i que puguin ser de la nostra utilitat.

FES EL PAS! Pots fer-te voluntari/ària d’ECOM a partir dels 16 anys. Si t’interessa contacta aquí.