'Puedo viajar’, un projecte per avançar en el turisme accessible

La FEJIDIF (Federació Provincial d’Associacions de Discapacitats Físics de Jaén) és la impulsora del projecte ‘Puedo viajar’, una iniciativa que té com a objectiu oferir a través d’internet diferents serveis d’informació sobre turisme accessible.
Aquest projecte, que compta amb el finançament del Ministerio d’Indústria, Turisme i Comerç dins del Pla Avanza 2009, pretén crear un conjunt d’eines que ofereixin informació completa i fiable, sorgida de les demandes i necessitats reals del col·lectiu de persones amb discapacitat, i que sigui alhora un punt de trobada i intercanvi d’informació i d’experiències..., relacionades amb els viatges, el turisme i l’accessibilitat.

El punt de partida d’aquest projecte és el coneixement de les necessitats, problemes i demandes reals de les persones amb discapacitat en relació al turisme per això la FEJIDIF ha elaborat un qüestionari a través del qual vol que les persones que formen aquest col·lectiu expressin les seves necessitats.

Si voleu conèixer més a fons aquest projecte podeu fer-ho a través del seu blog: http://puedoviajar.blogspot.com/. Aquí trobareu també el qüestionari, per si teniu interès en contestar-lo.