Jaume Marí Pàmies, nou president de la Confederació ASPACE

Jaume Marí Pàmies, president de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de Tarragona, entitat federada a ECOM, va ser escollit el passat 29 de maig nou president de la Confederació Espanyola de Federacions i Associacions d’Atenció a les Persones amb Paràlisi i Afins (Confederació ASPACE). L’elecció es va fer en el marc de la XXV Assemblea General de l’entitat on van ser presents totes les entitats que la integren.
Marí Pàmies, sustitueix a Maite Lasala, que ha desenvolupat aquest càrrec durant els darrers dotze anys. Des de juny de 2001, Marí ha participat activament en el moviment associatiu de la Confederació ASPACE, com a president de l’APPC i des de fa dos anys, presideix també la Federació ASPACE Catalunya (FEPCCAT).
Natural de Tarragona, Martí va finalitzar els seus estudis superiors d’Enginyeria Tècnica Industrial, malgrat que la seva vida professional ha girat sempre entorn de la informàtica i la gestió. Compta al seu currículum amb un màster en Redes Informàticas per Cysco Systems i la UOC i un altre en Gestió d’entitats no lucratives.
Segons va assegurar el nou president, en aquesta nova etapa de la Confederació ASPACE hi haurà canvis però també continuïtat. En el seu programa per als propers quatre anys actua sobre quatre grans eixos: d’estructura, associatiu, de serveis i de representació. ‘Dotaré la Confederació d’uns estatuts consensuats a través d’un procés de participació global que ens permeti la recollida i posada en comú de totes les propostes’, va afirmar. ‘A més, potenciaré tant les relacions internes com les externes, dotant la Confederació dels mecanismes i recursos necessaris per a la seva comesa estatutària’, va recalcar.
En aquest sentit, la seva proposta per a la nova legislatura es concreta en el reforç de les relacions amb organismes com el Ministeri de Sanitat i Política Social, ONCE i la seva Fundació i el CERMI, amb l’objectiu de ‘buscar fermes aliances amb altres entitats del sector de la discapacitat i la política social en qüestions d’interès comú’, va afegir el nou president.

Font: Servimedia.