Una quarantena de persones participen a la xerrada ‘Les claus per al bon funcionament d'una associació’, organitzada per ECOM

El passat dimecres 11 de juliol (abans de la celebració de l’assemblea de la Federació ECOM Barcelona), ECOM va organitzar la xerrada ‘;Les claus per al bon funcionament d’una associació’, on van assistir un total de 40 persones representants de les diferents entitats federades a ECOM, de la província de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta xerrada era donar una visió general dels àmbits principals que ha de tenir en compte una associació per aconseguir un bon funcionament. Es va parlar dels objectius i l’estratègia que ha de perseguir una entitat, de la participació i el treball en xarxa, del funcionament dels òrgans de govern, del relleu, dels espais de participació, de la implicació de la base social, de la gestió i l’organització interna, de la comunicació, de les obligacions, de la legislació i de les normatives que una entitat ha de conèixer.

La xerrada va ser impartida per dues tècniques de Torre Jussana-Centre de Serveis a les Associacions, un equipament municipal cogestionat per l'Ajuntament de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) que dóna suport a totes les associacions de la ciutat.

Si voleu conèixer el contingut d’aquesta xerrada, en la part restringida de la web d’ECOM trobareu la presentació que Torre Jussana va fer servir.