Agenda d'activitats

Grup de Treball pel Dret a la Mobilitat sostenible i accessible a la província de Lleida

dimecres, 6 de març
Organitza:ECOM i Associació ASPID

El pròxim 6 de març de 16:30 h a 18:30 h ECOM i l'Associació ASPID organitzem un nou Grup de Treball pel Dret a la Mobilitat Sostenible i Accessible a la província de Lleida a través de la plataforma ZOOM. 

L'objectiu d'aquest grup és impulsar conjuntament millores en l'accessibilitat...

Llegeix més

Conferència "La discapacitat al llarg del cicle vital. Infantesa, vida adulta i procés d'envelliment"

dimecres, 6 de març
Organitza:L'Observatori Social de la Fundació "La Caixa" i Eduardo Díaz Velázquez

El pròxim 6 de març a les 18:30h l'Observatori Social de la Fundació "La Caixa" i Eduardo Díaz Velázquez, professor de la UAH i ex-director del CEDID, organitzen la conferència "La discapacitat al llarg del cicle vital. Infantesa, vida adulta i procés d'envelliment" al Palau Macaya. 
Llegeix més

Conferència "Les polítiques sobre discapacitat en perspectiva comparada. Polítiques socials a França, el Regne Unit i França"

dimecres, 13 de març
Organitza:L'Observatori Social de la Fundació "La Caixa" i Eduardo Díaz Velázrquez

El pròxim 13 de de març a les 18:30h l'Observatori Social de la Fundació "La Caixa" i Eduardo Díaz Velázrquez, professor de la UAH i ex-director del CEDID, organitzen la conferència "Les polítiques sobre discapacitat en perspectiva comparada. Polítiques socials a França, el Regne Unit i...

Llegeix més

Fòrum CET: Present i futur dels centres especials de treball i del sistema de subvencions

dijous, 14 de març
Organitza:Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC)

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitza el Fòrum CET: Present i futur dels centres especials de treball i del sistema de subvencions el pròxim dijous 14 de març de 13:15 a 16:15h a l'Hotel Illunion de Barcelona.

Al fòrum intervindrà Juli Silvestre i...

Llegeix més

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 'DONES DIVERSES'

diumenge, 17 de març
Organitza:ECOM

De l'1 al 17 de març de 2024 podeu visitar l'exposició fotogràfica 'Dones diverses' a la Sala dels Trinitaris a Vilafranca del Penedès.

'Dones Diverses' consta d’una compilació de 36 fotografies, acompanyades de testimonis en primera persona de diferents dones amb...

Llegeix més

Vela per a Tothom!

dissabte, 23 de març
Organitza:Federació Catalana de Vela, Fundació Barcelona Capital Nàutica i Clubs adherits al programa

"Vela per a Tothom!" és un programa dirigit a joves i adults amb discapacitat física, motora o sensorial que volen fer del mar un espai on poder practicar vela adaptada de manera recorrent i amb continuïtat de futur, amb l'objectiu de gaudir del medi, crear nous llaços d'amistat i millorar...

Llegeix més