Voluntariat corporatiu

Com a entitat sense ànim de lucre i que treballem pel desenvolupament social del nostre entorn, estem oberts a la col·laboració amb aquelles empreses i altres organitzacions o col·lectius professionals interessats a fomentar el voluntariat corporatiu en les seves organitzacions.

Les mans de diverses personas posades unes a sobre de les altres, com suma d'esforços

PER QUÈ VOLUNTARIAT CORPORATIU?

El voluntariat corporatiu és sens dubte una de les millors inversions que pot fer l’empresa interessada a potenciar la seva responsabilitat social corporativa, perquè hi guanya tant l’empresa, com el voluntari, com la societat.

L’empresa, perquè potencia el compromís i el sentiment de pertinença del/de la treballador/a, fomenta l’esperit d’equip i la companyonia, alhora que millora el clima laboral i la seva imatge.

La persona voluntària, perquè, a través del coneixement d’altres persones i realitats, desenvolupa habilitats i competències com el treball en equip, l’empatia i el lideratge, estimula la creativitat, i millora l’autoestima i la perspectiva de la seva realitat.

La societat, perquè el voluntariat contribueix a la generació d’un sentiment de projecte social comú i la comunitat rep un retorn d'allò que li aporta a l’empresa.

Si teniu interès en què analitzem les possibilitats de col·laboració en aquest àmbit, contacteu aquí.