Voluntariat corporatiu

Com a entitat sense ànim de lucre i que treballem pel desenvolupament social del nostre entorn, estem oberts a la col·laboració amb aquelles empreses i altres organitzacions o col·lectius professionals interessats en fomentar el voluntariat corporatiu en les seves organitzacions.

Les mans de diverses personas posades unes a sobre de les altres, com suma d'esforços

PER QUÈ VOLUNTARIAT CORPORATIU?

El voluntariat corporatiu és sens dubte una de les millors inversions que pot fer l’empresa interessada en potenciar la seva responsabilitat social corporativa, perquè hi guanya tant l’empresa, com el voluntari, com la societat.

L’empresa, perquè potencia el compromís i el sentiment de pertinença del/de la treballador/a, fomenta l’esperit d’equip i la companyonia, alhora que millora el clima laboral i la seva imatge.

La persona voluntària, perquè, a través del coneixement d’altres persones i realitats, desenvolupa habilitats i competències com el treball en equip, l’empatia i el lideratge, estimula la creativitat, i millora l’autoestima i la perspectiva de la seva realitat.

La societat, perquè el voluntariat contribueix a la generació d’un sentiment de projecte social comú i la comunitat rep un retorn del que li aporta a l’empresa.

Si teniu interès en què analitzem les possibilitats de col·laboració en aquest àmbit, contacteu aquí.