Feu-nos una donació

Estem oberts a donacions, tant econòmiques com de materials i cessió de béns i serveis, per part d’empreses i/o altres organitzacions, que puguin contribuir a millorar la qualitat de les iniciatives i projectes que desenvolupem en benefici de les persones amb discapacitat física.

Per a donacions de materials i cessió de béns i serveis contacteu aquí.

Les empreses que col·laboreu amb la nostra entitat rebreu el Certificat Fiscal corresponent per poder-vos beneficiar de les deduccions fiscals recollides a la Llei 49/2002 de règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si necessiteu fer-nos alguna consulta, contacteu aquí.

 

Formulari

* Camps obligatoris

Podeu fer una transferència bancària a la Fundació ECOM al número de compte de “Caja Madrid”:

Entitat bancària: Caja Madrid

2038 - 8921 - 31 - 6000104176

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.