Accions divulgatives i reivindicatives

Duem a terme diferents accions de difusió (actes, jornades...) i reivindicació (campanyes, mobilitzacions...) amb els objectius de promoure el coneixement i el reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat física, i de reclamar als agents que en tenen les competències que actuïn per afavorir que es puguin exercir.

Organització d’actes i jornades

Promovem la reflexió al voltant de la realitat i les necessitats de les persones amb discapacitat física, a través de l’organització d’actes i jornades adreçats al públic general o a públics específics, amb l’objectiu de fomentar la nostra igualtat d’oportunitats i la nostra plena inclusió a la societat.

+ info

Imatge sense descripció

Participació a jornades

Com a referents de la discapacitat física, i pel nostre bagatge i expertesa, som convidats sovint a participar en jornades on es tracten qüestions relacionades amb la discapacitat, especialment pel que fa als àmbits de l’autonomia personal i la vida independent, l’accessibilitat i la inclusió laboral.

+ info

Imatge sense descripció

Campanyes i accions reivindicatives

Duem a terme accions de reivindicació dels drets de les persones amb discapacitat física i, si es donen les circumstàncies, de denúncia de les retallades i/o situacions de vulneració dels nostres drets.

+ info

Imatge sense descripció