www.ecomlab.cat, el portal educatiu, accessible i lúdic d’ECOM

L’ecomLab és un portal web que esdevé un laboratori d’experimentació sobre discapacitat. Va ser concebut principalment com un entreteniment adreçat a infants i adolescents, que els permet posar a prova les seves habilitats en diferents jocs interactius els fa reflexionar sobre la discapacitat i altres valors mentre es diverteixen i s’entretenen.

Aquesta eina interactiva, que està pensada per ser utilitzada tant en l’àmbit domèstic com en l’escolar, té una navegació inclusiva, creativa i funcional gràcies a un innovador sistema de navegació que fa accessible el portal a tot tipus d’usuaris i usuàries.

L’ecomlab, a més del vessant lúdic, té també un rerefons educatiu i conté un seguit de recursos didàctics, adreçats a la comunitat educativa i als pares i mares, per ajudar-los a apropar als més joves la realitat de les persones amb discapacitat i a promoure la reflexió sobre altres valors com la diversitat o la solidaritat. Són recursos per treballar tant amb l’ordinador com sense.

Reconeixements

  • El portal ecomlab va ser premiat el 2009 amb el Premi Civisme als mitjans de comunicació, en la categoria de pàgina web de contingut cívic, que atorga la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.
  • El 2010 va ser reconegut també amb un premi Laus d’or al millor projecte interactiu i amb el premi Gran Laus, com a projecte de disseny gràfic i de comunicació visual d’especial rellevància. Els premis Laus, organitzats per l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD), són els premis de disseny gràfic i comunicació visual més prestigiosos de l'estat espanyol.

Entra i coneix l’ecomLab!

 

Home del portal ecomlab.cat