ECOM expandeix l'ECOMLAB, un portal web per promoure una societat inclusiva a través de l’experimentació i el joc

El portal web ofereix recursos i activitats adreçades a totes les edats que, entre altres, es poden cercar per la relació que tenen amb la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat i els Objectius del Desenvolupament Sostenible amb l’objectiu de contribuir a fomentar en la societat la igualtat d’oportunitats i la sostenibilitat 

ECOM, entitat compromesa amb la promoció de la inclusió i la diversitat, segueix impulsant projectes per a sensibilitzar i educar la societat. Ara expandeix l’ECOMLAB, plataforma online oberta per a tota la societat que ofereix una àmplia gamma de recursos i dinàmiques que busquen fomentar un canvi significatiu cap a una societat més inclusiva.  

Aquesta iniciativa és una evolució significativa d'un portal anterior creat per ECOM l'any 2009, que es va centrar en educar infants i adolescents sobre la realitat de les persones amb discapacitat i altres valors essencials mitjançant el joc i l’experimentació. Amb l’ampliació de l’ECOMLAB, ECOM expandeix el seu propòsit i arriba a un públic més ampli, amb l'esperança de promoure una transformació positiva cap a una societat veritablement inclusiva. 

El portal web ECOMLAB ha sigut impulsat amb l'objectiu central d'apropar-se a tota la societat, independentment de l'edat o la formació, amb recursos que impulsen l'aprenentatge. A través d'aquestes dinàmiques, es busca promoure una comprensió més profunda de la pluralitat del món i fomentar el respecte per les diferències, reconeixent l'enriquiment que la diversitat aporta a la societat en conjunt. 

Un aspecte destacat del portal és la seva adherència als principis de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Tots els recursos proporcionats pel portal es poden cercar, a més, segons aquests marcs de referència, assegurant una perspectiva de treball que fomenta la igualtat d'oportunitats i la sostenibilitat. 

No només això, sinó que el portal ha estat dissenyat amb criteris d'accessibilitat Triple-A. Aquesta característica fonamental assegura que el portal sigui accessible per a totes les persones i és una decisió que reflecteix la coherència d’ECOM amb els seus valors.  

A mesura que l’ECOMLAB es converteix en un punt de referència per a l'educació i la promoció de la inclusió, ECOM demostra una vegada més el seu compromís envers la igualtat d’oportunitats de totes les persones. 

Per obtenir més informació i explorar els recursos ofereix el portal, visiteu la pàgina web de l’ECOMLAB.