ECOM amplia la seva presència a Xarxes Socials amb el llançament del perfil oficial a Instagram 

Amb l'objectiu de fer arribar el seu missatge i la seva tasca transformadora a un públic més ampli, ECOM ha inaugurat el seu perfil oficial a Instagram. Amb aquesta nova Xarxa Social, l’entitat promou utilitzar les xarxes socials com una plataforma clau per connectar amb la comunitat i visibilitzar la lluita i reivindicació dels drets del col·lectiu de persones amb discapacitat física i/o orgànica.  

Amb 3,84 milions de persones amb discapacitat a Espanya, el 8,5% de la població total, i prop de 300.000 a Catalunya, ECOM remarca la necessitat de connectar amb societat d'una manera més àgil i dinàmica. Amb l'arribada a Instagram, ECOM està expandint encara més la seva presència digital, tenint en compte a una audiència més jove.

A través del seu nou perfil d'Instagram, ECOM compartirà contingut de la seva activitat i campanyes d’incidència per eliminar les barreres que limiten les oportunitats per a les persones amb discapacitat. Amb aquesta acció espera educar, sensibilitzar i mobilitzar un públic més ampli cap a la construcció d'una societat justa i inclusiva. 

Segueix el perfil d'Instagram d'ECOM (@entitatecom) per ser part d'aquesta iniciativa, i contribuir a la creació d'un futur on totes les persones, independentment de la seva condició, puguin viure amb dignitat i igualtat d'oportunitats. 

ECOM creix amb gairebé 10.000 seguidores a Xarxes Socials  

El moviment ECOM, dedicat a la inclusió de persones amb discapacitat física i/orgànica, celebra un èxit significatiu a les xarxes socials, acumulant prop de 10.000 seguidors en les seves diverses plataformes. Aquesta xifra, que abasta diferents canals com Facebook, X, LinkedIn i ara Instagram, reflecteix el creixent interès i suport de connectar amb diverses audiències.  

Aquests gairebé 10.000 seguidors no només són números, sinó una comunitat compromesa amb la missió d'ECOM. Aquesta audiència activa demostra un interès genuí en les campanyes, iniciatives i valors de l'organització, participant activament en converses, compartint contingut i donant suport a la causa de la inclusió social.