Espectacle de titelles

A través del teatre de titelles, apropem als més petits la discapacitat i la diversitat, i treballem amb ells els valors del respecte i la solidaritat.

Comptem amb dos espectacles, adreçats a infants d’entre 8 i 12 anys:

Imatge sense descripció

‘Companys de barri’

Un espectacle protagonitzat per cinc infants que viuen en un mateix barri i que comparteixen estones de joc: en Marc (que és usuari de cadira de rodes), en Pere (que té una discapacitat visual), l’Elena (que té la Síndrome de Down), la Cristina (que és nascuda a Catalunya però d’origen africà) i la Beatriu (que és una mica tafanera). A través de petites històries i la conversa entre els cinc amics, l’espectacle desperta la curiositat en els petits espectadors al voltant de les diferents discapacitats i diferències dels protagonistes. L’espectacle fomenta la interacció amb el públic per donar resposta a les seves inquietuds.

Aquest espectacle està en marxa des del 2003, any en què va veure la llum en el marc de l’Any Europeu de les Persones amb Discapacitat.

‘3 iguals, 3 diferents’

Aquest espectacle, creat el 2014, el protagonitzen tres infants que es coneixen en unes colònies: en Marc (un noi que va en cadira de rodes), l’Adama (una noia senegalesa) i la Bea (una noia que és adoptada i té dos pares), personatges d’una societat diversa. Campanyes de conscienciació Activitats de sensibilització Eines per a la conscienciació Actes i esdeveniments