Altres serveis de Barcelona Esport Inclou

Servei de suport al vestidor
El Servei de suport al vestidor està destinat a persones joves i adultes a partir de 16 anys. La persona usuària rep el suport d’una tercera persona, auxiliar, que l’ajuda a canviar-se de muda, acompanyar-la en els desplaçaments dins del centre i li dóna recolzament en les transferències.
Sol·licitud del servei:
La sol·licitud s’ha de presentar al centre municipal escollit, que són els responsables de tramitar la petició de l’auxiliar de vestidor. Si el vostre fill/a o la persona ja compta amb aquest suport, ja sigui un o una familiar, amic o amiga, etc. se li proporcionarà l’entrada gratuïta i podrà fer-ne ús de la instal·lació.
Servei de monitoratge de suport
Aquest servei va destinat a infants, joves i adults que necessiten el suport d’una persona per dur a terme una activitat esportiva inclusiva. És l’entitat organitzadora de l’activitat esportiva la que assumeix, sempre que es pot, el cost d’aquest servei i també haurà de col·laborar pedagògicament amb l’equip tècnic esportiu en el disseny i implementació de les sessions.
Sol·licitud del servei:
Serà l’entitat organitzadora de l’activitat, qui realitzi el tràmit. Per consultar altres serveis que ofereix Barcelona Esport Inclou aquí.
Valoran's

Valora la guia de famílies

Hola!

T'agrairem que després d'haver fet la teva consulta a la guia, ens responguis aquesta breu enquesta.

I sobretot si vols comentar-nos quelcom més a millorar, també pots contactar-nos enviant un correu a acciosocial@ecom.cat.

La teva opinió és clau per a nosaltres!

VALORA LA GUIA