Girona acull l'exposició fotogràfica 'Dones Diverses' d'ECOM

'Dones Diverses', la iniciativa d'ECOM que aborda les violències de gènere i les discapacitats, es podrà visitar del 2 al 15 de maig al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona. 

L'acte d'inauguració tindrà lloc el pròxim 7 de maig a les 17:30h a la sala d'actes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona. L'acte, conduït per Jordina Torrents, tècnica d’ECOM, començarà amb una benvinguda a càrrec d’Artur Altabàs, president de Grup MIFAS, entitat federada d'ECOM de Girona. I seguirà amb intervencions institucionals destacades. 

L'esdeveniment també comptarà amb la participació de Carme Garrido, membre de la Junta d’ECOM i referent de gènere de l’entitat, així com de Maria del Mar Flórez, psicòloga i responsable del Servei d’Atenció a la Sexualitat (SAS) de MIFAS, i Alma Pereira, activista del projecte d’ECOM 'Alça el Vol'. Després de les intervencions, s'obrirà l'accés a l'exposició perquè les persones assistents puguin explorar les fotografies que narren les històries de dones amb discapacitat física i/o orgànica.

L'adreça del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal és C/ Cort Reial 7, Girona. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 9 a 22 h i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h.