El president d’ECOM, Antonio Guillén, formarà part del Consell Assessor de TMB

L’entitat participarà en el nou òrgan consultiu, constituït principalment per millorar la gestió de l’empresa i identificar i definir els reptes de futur i la direcció cap a on es vol avançar en el Pla Estratègic 2025 dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)

El president de la Federació ECOM, Antonio Guillén, formarà part del Consell Assessor de TMB, un nou òrgan consultiu que s’ha constituït amb 22 persones representants de les organitzacions i els sectors més significatius de l’àrea metropolitana de Barcelona i, entre les quals, també s’ha comptat amb ECOM.

Aquesta iniciativa de crear el Consell Assessor té per objectiu canalitzar i reforçar el diàleg amb la societat, i per fer-ho, a través d’aquest òrgan es podran establir lligams amb les organitzacions que estructures la societat per mantenir-hi un diàleg obert i permanent. D’aquesta manera es vol obtenir una visió externa i amb diversitat de punts de vista que repercuteixi en una millor gestió de l’empresa i millors resultats.

Des d’ECOM fa anys que col·laborem amb TMB aportant la nostra perspectiva de la discapacitat, per a la millora de l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat física i/o orgànica en el transport públic.

Així mateix, el nou Consell també servirà per identificar els reptes de futur de TMB i definir quina és l’estratègia que ha de seguir aquesta empresa per a concretar el Pla Estratègic 2025, sobre el qual ja s’ha començat a treballar.

Tal com concreta TMB, s’hauran de definir diversos eixos a desenvolupar abans d’abordar el Pla Estratègic. Entre aquests eixos hi ha l’àmbit “Social”, en el qual també s’inclou l’accessibilitat universal, una de les àrees per a la qual també treballem des de l’entitat.