ECOM serem al Festival Inclús per explicar el nostre projecte de ‘voluntariat inclusiu’

L’equip tècnic de voluntariat d’ECOM serà aquest divendres, 26 de novembre de 10 a 14 hores, al Festival Inclús, per explicar el model de voluntariat d’ECOM i participar en una taula rodona sobre les experiències de les persones amb discapacitat a l’hora d’accedir a actes culturals.

El voluntariat inclusiu d’ECOM no només té per objectiu sensibilitzar a la societat sobre la discapacitat, sinó que també pretén empoderar a les persones que formen part de l’equip, per tal que elles mateixes actuïn com a agents de canvi. Aquest model, pel qual està apostant l’entitat, es presentarà com a una bona pràctica en aquest festival.

A més, l’equip tècnic de voluntariat d’ECOM també donarà a conèixer experiències amb què les persones amb discapacitat física es troben en accedir a actes culturals. En aquest sentit, aquestes experiències seran recollides per, més tard, estudiar propostes de millora.

El Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, és una iniciativa que agrupa cada any propostes audiovisuals que tracten sobre la discapacitat amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent.

Per a més informació, podeu accedir al web del Festival Inclus.