WEBINAR: La Mobilitat sostenible i accessible més enllà de les grans ciutats: connexions cap a l’equitat territorial

Torna el cicle ECOMobilitza't el projecte d'ECOM emmarcat en la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2022!

Un any més ECOM participa a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb un cicle de webinars i grups de treball per continuar avançant en la mobilitat sostenible i accessible. Les activitats d’enguany estaran enfocades en dues temàtiques: l’ús de les bicicletes adaptades i les infraestructures ciclables accessibles, per una banda, i les connexions territorials i la mobilitat sostenible més enllà de les grans ciutats.

En el webinar 'La Mobilitat sostenible i accessible més enllà de les grans ciutats: connexions cap a l’equitat territorial', a càrrec de l'Associació per la Promoció del Transport Public (PTP), tractarem com promoure serveis de transport públic adequats que connecten les zones rurals i zones de baixa densitat de forma accessible.

El projecte ECOMobilitza't té com a missió donar a conèixer entre els col·lectius socials que habitualment no estan presents en els debats formals sobre polítiques de mobilitat les formes de mobilitat sostenible i les iniciatives existents als diferents territoris, per tal de generar consciència i afavorir un canvi d'hàbits que comportin fomentar l’ús del transport públic. També vol recollir necessitats no cobertes sobre aquestes formes de mobilitat sostenible i cocrear solucions de millora, tot tenint en compte la diversitat humana de la ciutadania i l’equitat de gènere i territori. 

Totes les activitats del cicle de l’ECOMobilitza’t són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia que caldrà realitzar a través d’aquest formulari.

Consulteu el programa complet i més informació aquí.

Adreça de l'esdeveniment

Sessió a través de Zoom

Organitza

ECOM

Arxius adjunts