Webinar 'Accessibilitat al transport públic a Catalunya. De la teoria a la realitat dels territoris i les seves reivindicacions'

El pròxim dimarts 19 de setembre de 17.30h a 19.30h tindrà lloc el tercer webinar del cicle "Regenerem – Ecomobilitza’t” sota el títol "Accessibilitat al transport públic a Catalunya. De la teoria a la realitat dels territoris i les seves reivindicacions", que s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023. Serà un espai on conèixer com millorar i combinar modes de transport públic per poder treballar i connectar les zones rurals i/o de baixa densitat. El webinar serà dinamitzat per la Montse Garcia, membre de junta de l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP).

La iniciativa forma part de "Regenerem-Ecomobilitza't"un nou projecte que té la missió d’acompanyar i donar a conèixer les formes de mobilitat sostenible i les iniciatives existents als diferents territoris a col·lectius socials que habitualment no estan presents en els debats formals sobre polítiques de mobilitat i per tal de generar consciència i afavorir un canvi d'hàbits que comportin fomentar l’ús del transport públic. També vol recollir necessitats no cobertes sobre aquestes formes de mobilitat sostenible i cocrear solucions de millora, tot tenint en compte la diversitat humana de la ciutadania i l’equitat de gènere i territorial.

El webinar tindrà un format dual, presencial a ECOM i en línia a través de Zoom, el qual comptarà amb subtitulació en directe.

L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia. En el cas del format presencial, l'aforament és de 15 persones (les places s'assignaran per ordre d'inscripció). Inscriu-te aquí

Podeu sol·licitar més informació a través del següent correu electrònic: ngarberi@ecom.cat. 

Adreça de l'esdeveniment

Format presencial i virtual. 

c/ Llançà, 42, bajos.
Barcelona.

 

Organitza

ECOM