VII CONCURS NACIONAL DE RELATS CURTS

L'Associació Auxilia organitza el VII concurs nacional de relats curts, amb l’objectiu d’estimular la participació de les persones amb discapacitats físiques a plasmar els seus pensaments sobre la Dona amb discapacitat física en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona que es celebra el dia 8 de març. Aquest concurs no va tan sols destinat a les dones, desitgen la participació de la visió masculina sobre aquesta temàtica, dirigit a totes les persones adultes amb discapacitat física estiguin o no vinculades a AUXILIA.

El Relat no pot sobrepassar l’extensió de 2 pàgines A4 escrites per ambdós costats, s’admeten relats redactats a mà sempre que siguin llegibles.

El termini màxim de lliurament és fins al 28 de febrer de 2023. Podeu enviar el vostre relat a enseadistancia@auxilia.es o per correu postal a Auxilia EAD, C/Anglí, 50, 2n, 08017. Barcelona. Indicant que és per al VII concurs nacional de relats curts, titol del relat, nom de la persona autora, adreça completa, telèfon i email. 

Per a més informació podeu consultar les bases - document adjunt - on trobareu les instruccions del concurs.

Organitza

AUXILIA