Taller“He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M”

ASEM Catalunya, conjuntament amb IndeeLift, han organitzat, aquest 31 de maig, el taller “He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M”. En aquest taller s'oferiran tècniques efectives per a aixecar-se de manera independent i segura en diverses situacions. També s'oferirà orientació sobre com realitzar transferències segures en la llar, ja sigui des del llit a la cadira de rodes, el sofà o qualsevol altre lloc rellevant per la persona. L’objectiu principal és ajudar a recuperar-se d’una caiguda i millorar la capacitat de moviment de manera digna i sense assistència externa.

El taller es durà a terme a la Sala del Ateneu Harmonia, situat en el Centre Cívic Recinte Fabra i Coats, C/ de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona. L’horari del taller serà de 16:00h a 17:30h, i comptaran amb l’experiència del Dr. Joan Enric Torra i Bou, infermer i professor de la Universitat de Lleida, com a docent principal. 

És completament gratuït i està obert a totes les persones interessades a millorar la seva independència i adquirir habilitats fonamentals per a bregar amb situacions desafiadores. 

Per a més informació i inscripcions, podei posar-vos en contacte a través dels següents canals:

 

 

Organitza

ASEM Catalunya