SESSIÓ DE TREBALL | Next Generation: Què són i en quin punt estan?

La Federació ECOM organitzem la primera sessió de treball “Next Generation: Què són i en quin punt están?” el dia 17 de maig de 12 a 13:30 h. La jornada anirà dirigida exclusivament a les entitats federades a ECOM, que han de confirmar la seva assistència a través d’aquest enllaç.

En aquesta primera sessió de treball introductòria als fons Next Generation, comptarem amb l’assistència de Miquel Puig, economista i membre del Comitè Assessor Catalunya – Next Generation UE.

Durant les properes setmanes organitzarem diverses jornades de treball per eixos temàtics per tal que les entitats federades interessades puguin afavorir la conceptualització de projectes comuns que poden aconseguir finançament a través d’aquests fons, en relació als interessos manifestats prèviament a través d'una enquesta. Aquelles entitats que no van respondre l'enquesta però que estarien interessades en sumar-se a aquestes sessions, poden posar-se en contacte amb la resposta de l'àrea de Suport a Entitats, Montse Sans, a través del correu electrònic projectes@ecom.cat

 

 

Organitza

ECOM