Sessió de reflexió sobre la futura Llei de l’Economia Social i Solidària (ESS)

La Federació ECOM organitza el dia 12 i 21 de maig dues sessions de treball per conèixer i reflexionar entorn la Llei de l'Economia Social i Solidària, unes jornades que són exclusives per a les entitats federades a ECOM.

El passat mes de desembre el Govern de la Generalitat i les entitats representatives de l'Economia Social i Solidària van presentar un document de bases del que serà la futura Llei. Es tracta d'una proposta de Llei que ha de ser desenvolupada durant la legislatura vinent i la voluntat és desplegar els continguts i l'articulat de la Llei de forma conjunta entre el Govern i representants de l'ESS a partir del document consensuat. La futura Llei tindrà uns impactes directes a les entitats d'ECOM i, és per això, que volem reflexionar conjuntament per poder fer aportacions durant el procés de redacció.

En la primera sessió, "Com afecta la Llei de l'ESS a les entitats d'ECOM?", que organitzarem el 12 de maig de 9:30 a 11:30 h, explicarem els continguts principals de la Llei de l'ESS, coneixerem com afecta la llei a les entitats federades a ECOM i identificarem posicionament compartits respecte als principals impactes de la Llei.

En la segona sessió, "Què haurem de fer per ser reconegudes com a entitats de l'ESS?", que organitzarem el 21 de maig de 9:30 a 11:30 h, parlarem sobre com es defineixen les entitats que han de ser reconegudes com a ESS, com es mesurarà o se certificarà i quines són les nostres propostes des de la Federació ECOM.

Per poder assistir cal inscriure's en aquest formulari.

Organitza

ECOM