CICLE VIRTUAL | ECOMobilitza’t per uns pobles i unes ciutats més accessibles i sostenibles

ECOM organitza per segon any consecutiu el cicle virtual “ECOMobilitza’t per uns pobles i unes ciutats més accessibles i sostenibles”, una iniciativa que engloba diversos webinars i tallers entorn la mobilitat accessible i sostenible, del 21 de setembre al 5 d’octubre.

En aquesta ocasió, ECOM posarà el focus sobre dos dels grans temes que han agafat més embranzida arran de la pandèmia de la COVID: les actuacions fetes per pacificar el trànsit i donar més espai als i les vianants (amb iniciatives com les "Superilles", "Obrim carrers", entre d’altres) i l'impuls de l'ús de la bicicleta i la seva infraestructura.

Aquestes dues temàtiques, sota els títols: “Pacificacions, illes de vianants i accessibilitat: com incorporem la diversitat i la mirada feminista?” i “Bicicleta, diversitat humana i accessibilitat: reptes i oportunitats”, englobaran cadascuna un webinar, conduït per una persona experta convidada, i un taller virtual participatiu, que dirigirà l’equip tècnic d’ECOM.

Així mateix, per tal de continuar promovent l'enxarxament i el treball conjunt, a tot el territori català, entre les entitats de defensa de la mobilitat sostenible i el transport públic, les de persones amb discapacitat i el moviment veïnal, la darrera sessió consistirà en una trobada oberta online per afavorir la coneixença i generar aliances.

Les sessions seran a través de la plataforma virtual Zoom en horari de 17:30 a 19:30 hores i per assistir-hi serà necessari inscriure’s prèviament en aquest formulari.

També podeu consultar el programa accessible en PDF.

 

Organitza

ECOM