5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

El 27 i 28 de maig tindrà lloc la 5a edició del Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats al Teatre Lliure de Montjuïc a Barcelona. El lema de l'edició d'enguany és "NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social" i vol oferir una mirada àmplia del treball amb la comunitat i interprofessional donant espai a la metodologia, al procés i a l’avaluació, tant en la intervenció com en el treball entre serveis bàsics i especialitzats. Així doncs, l'objectiu és recuperar la mirada crítica per part dels professionals del propi sistema i interpel·lar els professionals  per reflexionar sobre els conceptes de relació i atenció. Per fer-ho, es comptarà amb persones expertes que situïn cadascun dels temes en clau de present i apuntin perspectives de futur.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web. El preu de la inscripció serà amb descompte per a les persones col·legiades a un dels 4 col·legis organitzadors, per a estudiants, professionals a l’atur o que gaudeixen de la jubilació. Les inscripcions es tancaran el dilluns, 20 de maig, a les 10h o quan s'arribi a 550 congressistes.

El Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats és una iniciativa intercol·legial de 4 col·legis: el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC).

Adreça de l'esdeveniment

Teatre Lliure
Plaça de Margarida Xirgu, 1.
Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona

Organitza

CEESC, COPC, TSCAT i COPEC