Noves càpsules d’exercici físic adaptat de l’“AFA a casa”

Aquesta iniciativa d’ECOM per promoure la pràctica d’activitat física adaptada entre les persones amb discapacitat a través de videotutorials on line amplia l’oferta d’exercicis amb noves càpsules.

L’”AFA a casa”, la iniciativa que ECOM vam posar en marxa l’any passat per promoure l’activitat física adaptada entre les persones amb discapacitat i per facilitar la seva pràctica en el propi domicili a través de videotutorials on line, ampliarà pròximament l’oferta d’exercicis amb cinc noves càpsules. De moment, en teniu ja una nova disponible per anar practicant!

Les càpsules de vídeos de l’”AFA a casa” estan pensades perquè totes les persones puguin seguir de forma autònoma o amb l'ajuda necessària els exercicis, mentre són guiades en línia per un monitor. Actualment al canal de Youtube d’ECOM hi havia disponibles quatre càpsules i ara n’hem sumat una de nou. Pròximament, ampliarem amb quatre càpsules més.

Els videotutorials que teníem disponibles fins ara proposaven exercicis senzills de coll, cervicals, espatlles, braços i tors; i ara la nova càpsula està pensada per fer treball aeròbic, tot treballant el desplaçament i el moviment per donar al cos més resistència. Pot aplicar-se més intensitat o menys en relació a la forma física de cadascú, i la majoria d’exercicis es poden adaptar també a les capacitats físiques de cada persona.

La iniciativa “AFA a casa” –que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundación ONCE– va néixer l’any passat en l’escenari de pandèmia per facilitar la pràctica d’activitat física adaptada en el propi domicili, donades les restriccions per circular pels carrers de la ciutat o per assistir a equipaments esportius.

Ara que els indicadors de la Covid-19 malauradament tornen estar al alça, els videotutorials de l’”AFA a casa” us poden ajudar a seguir mantenint la forma física de manera segura.

Accediu als videotutorials aquí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqVZQME05WPzxyrkn2evCNCgOQfoqHKw7

Si voleu anar directament a la nova càpsula entreu aquí: https://bit.ly/3mxUCVV