Conferència: Detecció precoç i tractament de les seqüeles post COVID-19

Sabem que moltes persones presenten seqüeles físiques i psíquiques posteriors a haver patit la COVID-19, algunes d'elles de gravetat.

S’estima que una de cada cinc persones poden presentar símptomes cognitius i emocionals, principalment ansietat i depressió, només pel fet d’haver patit el confinament. Moltes d'aquestes alteracions poden passar desapercebudes durant un temps i manifestar-se posteriorment amb més intensitat.

L’objectiu del programa és detectar-les, plantejar opcions terapèutiques eficaces i mitjançant la recerca generar el coneixement que ens permeti analitzar l’impacte de la COVID-19 sobre la nostra salut cerebral i els trastorns cognitius que se’n deriven i com podem fer-hi front.

La sessió anirà a càrrec del Dr. Cristian Figueroa i el Dr. Gabriele Cattaneo de l'Institut Guttmann. Tindrà lloc de forma presencial el dimarts 30 de juny a les 18:30h al centre Guttmann Barcelona (C/Garcilaso, 57) i també es retransmetrà per streaming. Per assistir-hi (ja sigui de forma presencial o telemàtica), cal emplenar aquest formulari.

Per a més informació, podeu contactar amb comunicacio@guttmann.com

Adreça de l'esdeveniment

Guttmann Barcelona (C/Garcilaso, 57. Barcelona)

Organitza

Institut Guttmann