Centre per a l’autonomia personal Sírius

Sírius és un servei gratuït, depenent de la Generalitat de Catalunya. Ofereix informació i orientació sobre solucions personalitzades, productes de suport i recursos disponibles per impulsar i millorar l'autonomia personal i l'accessibilitat a l'entorn, així com afavorir la integració social de les persones amb discapacitat i de la gent gran.

El Centre està organitzat en 3 unitats o àrees d'informació temàtica:

  • Unitat de productes de suport.

  •  Unitat d'accessibilitat.

  • Unitat de comunicació.

El Sírius disposa d'una exposició permanent a l'abast de les persones interessades de productes de suport, solucions d'entorns accessibles i productes per a la comunicació i l'accés a l'ordinador.

Accés al servei

El servei d’informació i orientació que ofereix Sírius va adreçat a les persones amb discapacitat o dependència i als seus familiars, les persones cuidadores, les entitats del tercer sector, els col·lectius professionals i els estudiants que s'hi relacionen. També a les empreses implicades en els productes de suport a la discapacitat, i a totes aquelles persones, particulars o professionals, interessades en l'autonomia personal i l'accessibilitat a l'entorn.

S’aconsella demanar cita prèvia per accedir al servei.

 

Contacte

Passeig del Taulat, 266-270
08019 Barcelona
Tel. 934 838 418 

Web: https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/accessibilitat/centre-autonomia-personal-sirius/ 

Trobareu el contacte d’altres centres d’autonomia personal al territori, aquí.