Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

ECOM renova la participació un any més en el programa Incorpora de la Fundació bancària “La Caixa” a Tarragona

A TRAVÉS D’AQUESTA COL·LABORACIÓ, ECOM PRESTA SERVEIS D’INCLUSIÓ LABORAL PER AFAVORIR LA INSERCIÓ AL MERCAT DE TREBALL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA

ECOM va renovar el passat 10 de gener la participació en el programa Incorpora de la Fundació bancària “La Caixa” a Tarragona. El programa es porta a terme per diverses entitats socials, una de les quals és ECOM, que presta aquests serveis tant a Tarragona, on ja s’ha signat la renovació de la participació, com a Barcelona on s’ha programat que es renovi durant aquesta setmana. En l’acte conjunt de signatura a Tarragona va participar la responsable de l’àrea laboral d’ECOM, Mireia Martínez.

A través d’aquesta col·laboració en el programa Incorpora de la Fundació Bancària “La Caixa”, ECOM presta serveis d’inclusió laboral a persones amb discapacitat física a la província de Tarragona (amb un punt d’atenció a la ciutat de Tarragona), i a la província de Barcelona, ho fa des de tres punts d’atenció: Molins de Rei, Mataró i Terrassa.

El programa Incorpora, amb el qual ECOM col·labora des de 2009, ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat. En el cas d’ECOM, de persones amb discapacitat física. Durant l’any 2019, el programa Incorpora va facilitar 10.878 nous llocs de treball a Catalunya a persones en situació de vulnerabilitat a través de 3.287 empreses i 137 entitats socials, entre les quals es troba ECOM.

L’objectiu del programa Incorpora és construir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral, contribueix a crear un clima d’entesa i col·laboració entre ambdues que redundi en oportunitats per a les persones.

L’any 2019, la col·laboració d’ECOM amb el programa INCORPORA s’ha materialitzat amb un total de 386 persones amb discapacitat ateses, 72 més que l’any 2018, de les quals 132 han estat ateses a Tarragona i a les quals s’ha capacitat per accedir al mercat de treball. En total s’han aconseguit 210 contractacions a través d’aquest programa, de les quals 56 han estat a Tarragona.

Pel que fa a la relació amb les empreses, s’ha establert contacte amb 222 companyies, 83 a Tarragona, amb l’objectiu de sensibilitzar-les vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat per tal d’afavorir la inclusió laboral del col·lectiu.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat