Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

Aquest cap de setmana ECOM participarà a la Festa de les Capacitats de Sabadell

LA FESTA S’EMARCA DINTRE DEL PROGRAMA SOM CAPAÇOS DE L’AJUNTAMENT DE SABADELL, PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISAPACITAT

ECOM participarà, aquest divendres dia 1 de desembre, a la Festa de les Capacitats, que organitza cada any l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració d’una vintena d’institucions i entitats de l’àmbit de la discapacitat. Aquesta festa s’emmarca en el programa Som Capaços, que pretén commemorar el dia 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat.

El programa Som Capaços oferirà una quinzena d’activitats entre el 22 i el 3 de desembre, amb l’objectiu de donar visibilitat a les capacitats de tothom i alhora mostrar quines son les barreres que encara limiten la plena participació de les persones amb discapacitat.

Des d’ECOM portarem set activitats diferents per conscienciar sobre diversos àmbits de la discapacitat. Es tracta que les persones que hi participin es posin a la pell d’una persona amb discapacitat, a través de talles i activitats que fomentaran l’experimentació en un mateix de les barreres inclusives que es troben les persones amb discapacitat en el dia a dia.

Entre les activitats, hi haurà un circuit en cadira de rodes, en què el públic podrà experimentar en primera persona les barreres i els obstacles que s’han de superar a l’hora d’anar en cadira de rodes. També es proposarà als participants l’activitat “mira com pinto”, en la qual s’animarà a pintar sense les extremitats superiors perquè ho provin amb la boca o amb un peu. Una altra activitat consistirà a convidar els assistents a experimentar amb diverses formes de comunicar, com la lectura labial, la llegua de signes o el braille, per posar-se en el lloc de les persones amb una discapacitat auditiva i/o visual.

Un any més també ens podreu trobar al nostre estand a la fira, ja que des de la Federació ECOM, actuem al municipi a través del Servei d’Inclusió Laboral amb seu a l’edifici del Vapor Llonch.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat