Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM participarà un any més a la Fira d’Entitats de Sant Boi, que s’organitza amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

LA FIRA TINDRÀ LLOC A LA PLAÇA CATALUNYA DE SANT BOI EL DISSABTE 30 DE NOVEMBRE DE 10H A 13.30H

ECOM serà present com cada any a la Fira d’Entitats de Sant Boi, que organitza la Unitat d’Inclusió i Cohesió Social de l’Ajuntament de Sant Boi, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La Fira, on ECOM tindrà un estand, tindrà lloc a la plaça Catalunya del municipi el dissabte 30 de novembre de 10 h a 13.30 h.

Un total de vint entitats participaran a la Fira de les Entitats per donar visibilitat i sensibilitat sobre les diferents discapacitats, a través d’activitats, mostres de treball, i jocs i tallers per a infants. A part de la mostra de les entitats, també hi haurà una activitat oberta de Zumba a les 12 h del migdia a càrrec de Fip Ball i a les 12.30 h es faran els parlaments.

Des d’ECOM portarem alguns tallers per incentivar als participants a posar-se al lloc de les persones amb discapacitat. Entre les activitats que oferirem, hi haurà el taller “Mira com pinto”, que anima als participants a pinta sense les extremitats superiors; “I ara com menjo?”, que consisteix a preparar un entrepà i menjar-se’l fent servir una sola mà; “Fem-ho a cegues!”, en el qual es convida al públic a fer diverses activitats amb els ulls embenats; i el taller “I això que és?”, que tracta d’endevinar quins objectes es tenen a les mans amb una bena als ulls.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat