Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM formarà tècnics municipals de Terrassa en accessibilitat

ECOM torna a col·laborar amb l’Ajuntament de Terrassa per capacitar els i les professionals del consistori en matèria d’accessibilitat. L’any passat va impartir una formació al cos tècnic del servei de llicències d’obres i activitats, i inspecció; i enguany ho farà impartint una formació dirigida als tècnics municipals de projectes i obres. Seran dues sessions formatives, els dies 8 i 15 de novembre.

Aquesta formació té l’objectiu d’ajudar als professionals a comprendre quines són les dificultats amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda a l’hora de desplaçar-se per la ciutat i quins són els elements urbans que esdevenen obstacles. Per aquest motiu, s’impartirà una classe teòrica i una altra de pràctica, que permetrà als participants seure en una cadira de rodes i realitzar un recorregut pels carrers de Terrassa.

Aquesta formació, per tant, va dirigida a tècnics d’obres i projectes que coneixen la normativa de l’espai públic però no han segut mai en una cadira de rodes i no han experimentat els pendents, graons i altres obstacles que hi ha per la via pública.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat