Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM participa al II Congrés de l’Acció Social

ENGUANY EL CONGRÉS POSA EL FOCUS EN LA PROMOCIÓ DE L’AUTONOMIA PERSONAL I L’ATENCIÓ DES DE LA PROXIMITAT

Aquest dimecres, 3 de juliol, a la tarda, ECOM durà a terme dues comunicacions en el II Congrés de l’Acció Social, Inclusió.cat, un esdeveniment que s’adreça a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials amb l’objectiu d’incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència, per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials. En aquesta edició el congrés posa el focus en la promoció de l’autonomia personal i l’atenció des de la proximitat.

La participació d’ECOM en el congrés es concreta en la presentació de les conclusions de la investigació que l’any passat ECOM vam dur a terme, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i famílies, sobre l’impacte del projecte pilot sobre assistència personal que estem duent a terme des de 2007, en col•laboració amb el departament, amb la participació inicial d’una cinquantena de persones amb discapacitat física. Maria José Moya, responsable de l’Àrea d’Autonomia Personal i Vida Independent, serà l’encarregada de fer aquesta presentació.

D’altra banda, Cristian Lago, usuari del servei d’assistència personal d’ECOM i tècnic de l’àrea d’Autonomia Personal i Vida Independent, farà una comunicació sobre autogestió en relació al servei d’assistència personal.

El congrés Inclusió.cat tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol, a Vic, sota l’organització del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat