Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM participem a l’Àgora Jove 2019, promoguda pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

ENGUANY S’HI DEBATRÀ SOBRE LA PARTICIPACIÓ I L’ASSOCIACIONISME JUVENILS I LA DISCAPACITAT

El proper dissabte 18 de maig ECOM participarem a l’Àgora Jove 2019, promoguda pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (del qual formem part), que enguany està destinada a debatre sobre la participació i l’associacionisme juvenils i la diversitat funcional. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” de Barcelona.

L’Àgora Jove, que s’organitza sota l’eslògan ‘Igual de diferents’, pretén esdevenir un espai de trobada per aplegar joves d'arreu de Catalunya, on puguin conèixer experiències participatives actuals i debatre i reflexionar sobre quin és l'estat de la participació juvenil i de quina manera es pot incloure a les persones amb diversitat funcional.

L’espai de trobada i reflexió s’allargarà tot un dia (des de les 9.30 a les 19.30 hores) i està estructura amb tallers, xerrades, un dinar i un espectacle d’humor per tancar la sessió.

ECOM hem participat en les diferents sessions del grup de treball on s’ha gestat aquesta iniciativa, i serem presents a l’Àgora, moderant i dinamitzant una de les taules rodona, amb la participació de Marta Rodríguez, membre de la nostra Junta Directiva, i Xavier Pujols, usuari del nostre Servei d'Assistència Personal.

Sota la imatge d'aquesta notícia trobeu l'enllaç al web del CNJC on podeu consultar el programa complet de la jornada.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat