Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM participa a la V Jornada de Networking Espai Làbora

L’OBJECTIU ÉS DONAR A CONÈIXER L’ASSISTÈNCIA PERSONAL COM UNA POSSIBLE SORTIDA PROFESSIONAL I CAPTAR CANDIDATS/ES QUE VULGUIN TREBALLAR AL SERVEI D’ASSISTÈNCIA PERSONAL D’ECOM

Avui al matí, ECOM promourà l’assistència personal com una possible sortida professional entre els assistents a la V Jornada de Networking Espai Làboral, una iniciativa del programa Làbora, que té per objectiu fomentar l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, en què estan presents tots els agents implicats en aquest programa: representants de l’Ajuntament de Barcelona i del Tercer Sector, participants en el programa i empreses col·laboradores. La jornada té lloc al Born, Centre de Cultura i Memòria.

ECOM participarà a l’espai en xarxa, al costat d’altres organitzacions, on entrevistaran a candidats/es que participen en el programa Làbora, que volen optar a cobrir llocs de treball o entrar a formar part d’una borsa de treball. L’objectiu d’ECOM es trobar candidats/es a qui pugui interessar l’assistència personal com una possibles sortida professional i que tinguin interès en treballar en ECOM. La figura de l’assistent personal és una figura encara avui poc coneguda, per tant, la participació a aquest espai per a ECOM és important per a promoure el seu coneixement.

El programa Làbora està liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona i hi col•laboren entitats socials —representades per Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT) i Creu Roja— i el teixit empresarial de la ciutat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat