Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM som presents al Saló d’Ocupació Juvenil per donar a conèixer el nostre Servei d’Inclusió Laboral als joves amb discapacitat

Com a entitat que treballem pel foment de l’ocupació dels joves amb discapacitat, des d’ahir estem presents a la segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil, que té lloc al Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquest esdeveniment s’adreça a joves de 16 a 35 anys que estan buscant feina o que volen orientar la seva vida laboral.

Hi som amb un estand propi des del qual informarem els joves que visitin la fira sobre el nostre Servei d’Inclusió Laboral i sobre la resta de serveis que oferim i que puguin ser del seu interès. D’altra banda, informarem també sobre els nostre servei d’inclusió laboral adreçat a persones amb discapacitat física des de l’estand de la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona (en la qual participem), que també és present al saló.

Més enllà d’aquest punt informatiu, ECOM també participarem dins la fira en dos altres espais: l’espai Comparteix, on exposarem el procés de cocreació del nostre documental “Vides Diverses”, promogut per les pròpies persones usuàries del nostre Servei d’Assistència Personal, que van tenir també una participació plena en la seva producció; i l’espai Coneix, on presentarem la figura de l’assistent personal com un nou perfil professional, del qual encara no se’n coneixen massa les característiques que el defineixen.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat