Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM i Social Partners signen un acord de col·laboració per cercar solucions conjuntes en benefici de les entitats

EN MARXA JA LA PRIMERA COL·LABORACIÓ: UNA COMPRA COMPARTIDA DE L’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

ECOM i Social Partners, una corredoria d’assegurances especialitzada en les necessitats asseguradores de l’àmbit social, han signat un acord de col·laboració per tal de promoure solucions conjuntes que puguin reportar un benefici per a ECOM i les seves entitats federades.

Fruit d’aquest acord, s’ha gestat ja una primera iniciativa, una compra compartida de l’assegurança de Responsabilitat Civil Sociosanitària, en la qual han participat 14 entitats federades a ECOM, que –pel fet de fer la compra col·lectivament– les ha permès obtenir millors cobertures i condicions, abaratint costos i, alhora, optant a poder negociar capitals assegurats molt més alts que si ho fessin de forma individual.

Aquesta iniciativa s’ha pensat especialment per donar resposta a les entitats amb un volum d’ingressos baix, que sovint no poden accedir a assegurances ajustades a les seves necessitats de cobertura degut al seu pressupost. D’acord amb tot això i seguint amb la línia de treball de Social Partners, s’ha dissenyat una assegurança especifica atenent a les necessitats i realitat de les entitats d’ECOM.

El passat 11 de març, des d’ECOM vam promoure una reunió entre les entitats que han participat d’aquest compra compartida i Social Partners per, d’una banda, facilitar que cada entitat conegui la resta d’entitats participants en la compra i, per l’altra, per tal de poder abordar amb detall el funcionament d’aquesta compra compartida.

Actualment són 14 les entitats que es beneficien d’aquesta compra compartida però l’acord està obert a totes les entitats ECOM amb ingressos inferiors a 300.000 euros.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat