Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM serem a la Fira de la Diversitat de Sant Andreu de la Barca el cap de setmana

HI PARTICIPAREM REALITZANT ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ VERS LA DISCAPACITAT

Aquest diumenge, 17 de març, participarem a la Jornada de la Diversitat de Sant Andreu de la Barca, on estarem presents amb les nostres activitats de sensibilització vers la discapacitat. La fira, on participaran més d’una trentena d’entitats de diferents àmbits, tindrà lloc a l’esplanada del mercat setmanal.

Aquesta fira té per objectiu donar visibilitat a la diversitat en sentit ampli, per això se centrarà en mostrar tant la diversitat de cultures (amb una representació de tradicions, costums, gastronomia i folklore) com altres diversitats socials que conviuen a la localitat, entre elles la discapacitat.

A la fira està prevista la participació de diverses entitats que treballen per la millora de la qualitat de vida d les persones amb discapacitat, com l’entitat local Bosc de Somnis, que presentarà quatre gossos ensinistrats per fer teràpia i ajudar a nens i nenes amb un Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

L’activitat que oferirà ECOM serà el taller ‘Mira com pinto’ en què es convida als/a les participants a intentar pintar sense fer ús de les mans, per simular la manera com ho faria una persona que tingués una limitació de mobilitat a les extremitats superiors. L’objectiu d’aquesta activitat és posar-se en la circumstància d’una persona amb discapacitat per tal d’entendre la seva realitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat