Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM renova la seva participació al programa INCORPORA de la Fundació Bancària “La Caixa”

A TRAVÉS D'AQUESTA COL·LABORACIÓ ECOM PRESTA SERVEIS D’INCLUSIÓ LABORAL PER AFAVORIR LA INCLUSIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA AL MERCAT DE TREBALL

ECOM va renovar el passat 30 de gener la seva participació al programa INCORPORA de la Fundació Bancària “La Caixa” a Tarragona, en l’acte conjunt de signatura de conveni per a aquest any que s’ha dut a terme, al qual han assistit Marta Obdulia i Mireia Martínez, gerent d’ECOM i responsable de l’àrea Laboral d’ECOM, respectivament. El passat 11 de gener ECOM va renovar també la continuïtat per a aquest any al programa INCORPORA de la província de Barcelona.

A través d’aquesta col·laboració en el programa INCORPORA de la Fundació Bancària “La Caixa”, ECOM presta serveis d’inclusió laboral a persones amb discapacitat física a la província de Tarragona (amb un punt d’atenció a la ciutat de Tarragona), i a la província de Barcelona, ho fa des de tres punts d’atenció: Molins de Rei, Mataró i Terrassa.

El programa Incorpora, amb el qual ECOM col·labora des de 2009, ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat. En el cas d’ECOM, de persones amb discapacitat física.

L’objectiu del programa Incorpora és construir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral, contribueix a crear un clima d’entesa i col·laboració entre ambdues que redundi en oportunitats per a les persones.

L’any 2018, la col·laboració d’ECOM amb el programa INCORPORA es va materialitzar amb un total de 314 persones amb discapacitat ateses, a les quals es va capacitat per accedir al mercat de treball; i es van aconseguir un total de 225 contractacions. Pel que fa amb la relació amb les empreses, es va establir contacte amb 297, amb l’objectiu de sensibilitzar-les vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat per tal d’favorir la inclusió laboral del col·lectiu.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat