Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

Un projecte d’ECOM entre la llista de possibles beneficiaris del procés participatiu Construint Ciutat-Pressupost 2019 impulsat per l’Ajuntament de Sabadell

EL PROJECTE “ESBORRANT BARRERES”, PRESENTAT PER ECOM, ESTÀ EN LA FASE DE RECOLLIDA DE SUPORTS

Enguany ECOM està participant a la tercera edició del procés participatiu Construïnt Ciutat-Pressupost 2019 que impulsa l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sabadell amb l’objectiu de promoure que la ciutadania i les entitats socials del territori puguin proposar iniciatives per a millorar l’espai públic, els equipaments municipals i la cohesió social a la ciutat.

El projecte que ECOM ha presentat a aquesta convocatòria, sota el títol “Esborrant barreres”, té com a objectiu promoure la sensibilització de la ciutadania vers la discapacitat. Després d’haver passat la fase d’anàlisi per part dels serveis tècnics municipals (s’han validat 38 dels 64 projectes presentats), el nostre projecte està ara en la fase de recollida de suports, que està oberta des del 8 al 21 de gener. Els suports als projectes s’han de canalitzar a través de la plataforma digital Decidim Sabadell, previ registre, ja que és necessari disposar de correu electrònic. També per aquelles persones que no tenen correu electrònic s’han habilitat espais a la ciutat on també es pot donar suport a les propostes.

En aquesta edició, l’Ajuntament de Sabadell ha posat a disposició d’aquest procés participatiu Construïnt Ciutat-Pressupost 2019 un total de 1.000.000€ del pressupost municipal 2019 amb l’objectiu que la ciutadania aporti propostes per a millorar l’espai públic, els equipaments municipals i la cohesió social a la nostra ciutat.

Cada ciutadà i/o ciutadana major de 14 anys que participa en el procés ha d’escollir 4 propostes del total de les presentades.

Si voleu donar suport al nostre projecte “Esborrant barreres”, en aquesta mateixa pàgina (sota la imatge) trobeu l’enllaç on fer-ho telemàticament. També teniu l’enllaç on podeu fer-ho presencialment.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat