Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

La Federació ECOM alerta de la inestabilitat dels serveis d’atenció a les persones amb discapacitat física per l’infrafinançament crònic que pateixen

El 2019 no ha començat amb bon peu per a les entitats que presten atenció a les persones amb discapacitat física. El nou any arriba amb noves dificultats a les que les entitats haurem de fer front en referència al finançament dels serveis d’atenció a les persones que presten, degudes a la retallada que algunes entitats han patit en els imports assignats a alguns dels projectes amb càrrec a l’assignació de l’IRPF –que amenacen la continuïtat d’alguns serveis bàsics d’atenció a les persones–; i l’impacte negatiu que l’aprovació del Salari Mínim Professional ha tingut en les entitats (que no en les persones) que gestionen Centres Especials de Treball.

Donada aquesta situació, la Federació ECOM la setmana passada vam fer un crit d’alerta a les Administracions, mitjançant l’emissió d’un comunicat de premsa als mitjans de comunicació on exposàvem la delicada situació de les entitats, i en què demanàvem que se cerquin solucions que ajudin les entitats a afrontar l’any amb menor inseguretat. Així vam urgir, tant al Govern estatal com al català, a l’aprovació dels pressupostos pel 2019, ja que romandre amb pressupostos prorrogats dificulta que el finançament s’ajusti a les necessitats del moment i provoca que algunes de bàsiques quedin al descobert.

Des d’aquesta mateixa pàgina podeu accedir al comunicat de premsa (sota la imatge trobeu l’enllaç) per aprofundir en el contingut d’aquesta notícia.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat