Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM reflexiona sobre la innovació, amb Xavier Marcet

HO FAREM EL PROPER DIMARTS EN EL MARC D’UNA DE LES TROBADES INTERNES DE L’EQUIP HUMÀ DE LA NOSTRA ORGANITZACIÓ

El proper dimarts 18 de desembre, ECOM durem a terme una nova trobada interna del nostre equip humà, que aquest cop dedicarem a reflexionar sobre la innovació a les organitzacions. Per fer-ho, comptarem amb la participació de Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, que des de 2002 treballa ajudant empreses, universitats i administracions en el perímetre estratègia-innovació-transformació amb un accent radical en ajudar a les persones i les organitzacions a adaptar-se als nous reptes.

Xavier Marcet és un professional solidari, de la xarxa de professionals de Gestió Solidària, entitat amb qui fa anys que col•laborem i gràcies a la qual hem pogut comptar en aquesta ocasió amb Marcet.

Gestió Solidària és una iniciativa sense ànim de lucre que fa de pont entre les necessitats en àrees de gestió de les entitats del Tercer Sector i les ganes d’aportar coneixement per part de molts professionals de manera altruista. Fa de nexe i facilita el contacte entre aquests dos móns per tal que les accions de suport a la gestió en les entitats esdevinguin millores de present per encarar amb més fortalesa el futur.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat