Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

El 29 de setembre torna el No Limits Barcelona, la festa de la conducció sense barreres

LA PROVA AUTOMOBILÍSTICA D’ORIENTACIÓ I ESTRATÈGIA EN QUÈ PARTICIPEN PERSONES CONDUCTORES AMB DISCAPACITAT FÍSICA I DE VEHICLES ECOLÒGICS ARRIBA ENGUANY A LA SEVA CINQUENA EDICIÓ.

COM SEMPRE, LA PROVA ES COMPLEMENTARÀ AMB ACTIVITAT DURANT TOT EL MATÍ AL VILLAGE SITUAT AL MOLL DE LA MARINA, AMB MÚSICA, ACTIVITATS LÚDIQUES I ZONA EXPOSITIVA.

El proper 29 de setembre, tindrà lloc la cinquena edició del No Limits, l’esdeveniment que, sota l'organització d'ECOM i Rally Classics, porta a Barcelona aquesta prova automobilística sense barreres, en la qual es posen en joc l’orientació i l’estratègia. L’objectiu d’aquest esdeveniment, en què poden participar conductors/es amb discapacitat física i conductors/es de vehicles ecològics, és la promoció de l’esport inclusiu i el respecte pel medi ambient.

Com cada any, la prova es desenvoluparà pels carrers de Barcelona, i el 'Village' –lloc de sortida i arribada dels i les participants- s’instal·larà al Moll de la Marina, on hi haurà música i activitats diverses adreçades a un públic familiar al llarg de tot el matí i una exposició d’stands d’empreses i projectes del món de la discapacitat i de la conducció ecològica.

COM S’HI PARTICIPA?

El No Limits és una prova esportiva d’orientació i estratègia, és a dir, no guanya qui va més ràpid sinó qui escull millor el circuit. Per participar amb el vostre vehicle cal que formeu un equip de pilot i copilot (de més de 12 anys). La prova té una durada de dues hores (entre les 9.30 i les 10 h. s’inicia l’arribada dels equips al Parc Tancat i a les 11.00 h surt el primer vehicle) i consisteix a passar per 8 Controls de Pas d’un total de 20 que hi haurà distribuïts per Barcelona. Per obtenir la millor puntuació cal passar pels Controls de Pas que tinguin menys afluència, però això no es pot saber fins al final. Per tant, es tracta d’intentar preveure els moviments de la resta de participants i passar pels Controls que es considerin més estratègics.

Els equips han de retornar al parc tancat -al 'Village'- com molt tard a les 14 h i l’entrega de trofeus serà a les 15.15 h.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web de Rally Classics, www.rallyclassics.eu.

El preu de la inscripció és de 60€ (s’inclou el Passaport NLB, els dorsals, i esmorzar i dinar per a les dues persones participants), tot i aquelles persones que indiqueu que veniu de part d’ECOM podeu gaudir d’una beca a cost zero.

Qui no vulgui participar a la prova automobilística, pot igualment gaudir d’una jornada festiva i inclusiva amb les activitats que es duran a terme entre les 11 h i les 14 h al 'Village', a càrrec d'entitats i organitzacions diverses.

Impulsada per Rally Classics i ECOM, No Limits compta cada any amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. El 2015 aquest esdeveniment va ser catalogat com a bona pràctica per l’Observatori Europeu Ciutats i Pobles per a Tothom.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat