Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

La Federació ECOM s’ha adherit a PIMEC

L’OBJECTIU D’AQUESTA ADHESIÓ ÉS SUMAR ESFORÇOS PER AFAVORIR LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS EN L’ÀMBIT LABORAL I SOCIAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT.

La Federació ECOM ens hem adherit a PIMEC, la confederació patronal que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i els autònoms de Catalunya. L’adhesió s’ha formalitzat en un acte amb la presència del president d’ECOM, Antonio Guillén, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete.

Amb aquest acord, ECOM aconseguim apropar-nos al teixit empresarial de Catalunya i tenir una major presència en els debats socials, econòmics i empresarials del país. El nostre president, Antonio Guillén, ha celebrat en l’acte d’adhesió que les noves sinergies i dinàmiques de col•laboració entre ambdues organitzacions permetran “afavorir la igualtat d’oportunitats i la inclusió de les persones amb discapacitat física” en l’àmbit laboral i social. A més a més, Guillén ha destacat que “els serveis dels quals ens podrem beneficiar com a membres de PIMEC, ens donaran la possibilitat a totes les organitzacions que conformem ECOM de millorar la tasca que desenvolupem”.

Per la seva banda, el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, ha reivindicat la importància d’aquesta aliança amb una entitat del tercer sector, que permetrà a la patronal “consolidar el seu vessant més social i refermar el compromís en la defensa dels drets i interessos dels seus associats davant les administracions”.

L’acte oficial també ha comptat amb la presència del gerent de l’àrea institucional de PIMEC, Lluis Viguera; la gerent d’ECOM, Marta Obdulia i l’advocada de PIMEC, Itziar Ruedas.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat