Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

ECOM serem presents al I Saló de l’Ocupació Juvenil de Barcelona

Els dies 14, 15 i 16 de març, durant la Setmana de la Formació i el Treball, el recinte de la Fira de Barcelona acollirà la primera edició del Saló de l’Ocupació Juvenil, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona. ECOM, que, entre altres, defensem el dret al treball de les persones amb discapacitat física, participarem i estarem presents en diferents espais dins aquest saló per donar conèixer als joves els nostre Servei d’Inclusió Laboral i la nostra organització en general.

El I Saló de l’Ocupació Juvenil està dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys i, segons els organitzadors, pretén arribar a un públic divers, pel que fa a diferents perfils i situacions dels propis joves. Es dirigeix tant a joves que es troben en situacions vulnerables com a joves universitaris i altament qualificats. El saló, que acollirà una àmplia oferta d’entitats del Tercer Sector, de gremis i d’empreses, oferirà informació i assessorament sobre ofertes de treball per facilitar l’ocupació dels joves.

Aquest nou saló coincidirà en el mateix recinte amb el Saló de l’Ensenyament (del 14 al 18 de març) i el Saló Futura (16 i 17 de març), cites totes elles que tenen com a objectiu posar en connexió la població jove amb l’oferta formativa i laboral.

ECOM comptarem dins el Saló de l’Ocupació Juvenil amb un estand propi per donar a conèixer la nostra organització però sobretot els nostres Serveis d’Inclusió Laboral. A l’estand hi haurà sempre algun dels nostres tècnics d’inserció laboral per recollir les demandes d’ocupació dels joves amb discapacitat que s’hi acostin i orientar-los en allò que puguin necessitar.

També en un dels espais del saló presentarem la figura de l’assistent personal com un nou perfil professional emergent.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat