Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM, present al Congrés BCN Inclusiva 2017

DES DE L’ÀREA LABORAL D’ECOM, MIREIA MARTINEZ PARTICIPARÀ EN LA TAULA SOBRE LA TRANSICIÓ AL TREBALL EN LA DISCAPACITAT

El segon Congrés BCN Inclusiva -el primer va ser el 2014-, que organitzen l’Associació Catalana d’Orientació i l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació sota el lema de “Més enllà de l’escola, la vida”, se celebra a l’Auditori Axa de Barcelona els dies 17, 18 i 19 de novembre.

El Congrés es proposa implementar mirades diverses per a la igualtat de facto, mirades del i cap al “jo com a subjecte” i del i per a nosaltres com a comunitat; també crear nous escenaris per entendre i atendre el canvi d’època, amb les persones com a subjectes i no mers objectes de les decisions polítiques; així com generar propostes sobre inclusió, tot entenent l’educació en sentit ampli, com un procés per crear les condicions d’aprenentatge en una línea més oberta, global i comprensiva.

Així, és en aquest “més enllà de l’escola” i en aquest sentit ampli de l'educació per a la vida que s’inscriu la participació d’ECOM. Concretament, de Mireia Martínez, responsable de l’àrea laboral de la Fundació ECOM, que participarà en la taula sobre “La transició al treball en la discapacitat” el dissabte, 18 de novembre, a les 19h.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat