Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

'Vides Diverses' continua viatjant; ara, amb descripció en Braille realitzada per Asendi NB

L’ENTITAT FEDERADA ASENDI NB FA ACCESSIBLE PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT VISUAL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA ‘VIDES DIVERSES’ I ORGANITZA LA PROPERA ITINERÀNCIA, DURANT EL MES DE MARÇ AL CENTRE CÍVIC CAN VERDAGUER

L’exposició 'Vides Diverses' es podrà veure al Centre Cívic Can Verdaguer de Barcelona entre el 9 i el 31 de març. Asendi NB, entitat federada a ECOM amb seu al mateix centre cívic, ha realitzat la descripció i la transcripció en codi Braille de les fotografies més representatives de l’exposició per fer-la accessible també a persones amb discapacitat visual.

El dia 16 de març, a més, Asendi NB organitzarà una projecció del documental ‘Vides Diverses’ amb col·loqui posterior a càrrec de les persones d’ECOM que han participat al projecte i protagonitzen les obres.

Serà a les 18.30h i inclourà, a més del visionat del documental i el col·loqui, una mostra de dansa i música en directe, i una visita de l’exposició fotogràfica. L’acte comptarà amb intèrpret de llengua de signes (el documental està subtitulat).

ACTE DE PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ I EL DOCUMENTAL

Dia: Dijous 16 Març

Hora: 18,30h

Lloc: Centre Cívic Can Verdaguer

C/ Piferrer, 100 (Barcelona)

Organitza: ASENDI NB

- Passi del documental "Vides diverses"

- Col·loqui amb algun dels protagonistes i persones representants d'ECOM

- Actuacions musicals

- Visita a l'exposició i pica-pica

Protagonitzades per persones d’ECOM amb discapacitat física i experiència en vida independent, i treballades de forma col·lectiva, les propostes culturals que ECOM ha realitzat en el marc del projecte de promoció de la Vida Independent #feselpas amb el suport de Barcelona, sota el títol 'Vides Diverses', emfatitzen la importància de la diversitat com a valor social.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat