Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » activitats » detall de l'activitat

Posa’t en forma! Kits per a la bona gestió

El proper dia 16 d'octubre volem presentar-vos a totes les entitats federades a ECOM tres recursos que hem estat treballant els últims mesos per millorar la vostra gestió. Es tracta de tres guies pràctiques o “kits” que ofereixen pautes i procediments concrets per poder dissenyar i implementar tres elements avui imprescindibles per a una bona gestió: el pla d’igualtat, el codi ètic i el model de prevenció de delictes (també anomenat Compliance).

Serà una jornada àgil on posarem sobre la taula aspectes clau per la gestió de la vostra entitat amb l'objectiu que en pugueu treure el màxim profit. Comptarem amb la participació de les diferents organitzacions que han col•laborat amb nosaltres per elaborar aquestes guies: Barabara Educació SCCL, Hobest SCCL i Beethik, Fundesplai i, també, amb la presència d’Àlvaro Porro, en representació del Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

L'acte està dirigit a les entitats que esteu federades a ECOM i tindrà lloc el proper 16 d’octubre a les 12h a la Sala Noble del Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona. Per qüestions d’aforament, és necessari confirmar la vostra assistència a través d’aquest formulari: https://forms.gle/9KMeVeVLb3VkQxdj7

Us hi esperem!

data:
Dimecres, 16 d'octubre a les 12:00h.
lloc:
Sala Noble del Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Carrer Comerç, 36 Barcelona
organitza:
ecom
93 451 55 50
ecom@ecom.cat
www.ecom.cat

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat